error:

error:

error:

error:

error:

error:
ClubCard

De KNVB en OnsOranje introduceren een nieuwe officiële ClubCard voor Oranjesupporters. De Oranje ClubCard. Per 1 juli 2014 is dit de ClubCard waarmee je korting krijgt bij thuiswedstrijden en exclusief toegang hebt tot kaarten voor EK’s, WK’s en uitwedstrijden van Oranje.

Door wedstrijden te bezoeken met je Oranje ClubCard spaar je punten. Hoe vaker je Oranje steunt in wedstrijden tijdens de voorbereiding, hoe groter je kans op kaarten voor bijvoorbeeld het aanstaande EK 2016 in Frankrijk. Het blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk om zonder Oranje ClubCard de thuiswedstrijden van het Nederlands elftal te bezoeken.

Via de Oranje ClubCard verdeelt OnsOranje – namens de KNVB – alle kaarten voor EK’s en WK’s die door de KNVB worden toegekend aan de Oranjesupporters. Als er meer vraag is dan aanbod wordt er geloot op basis van het puntensysteem. Zo heeft iedereen, jong en oud, de mogelijkheid om een keer een groot toernooi mee te maken.

Tot en met het WK in Brazilië verliep de kaartverdeling voor uitwedstrijden en eindtoernooien via het lidmaatschap van de SCO of van OnsOranje. In de toekomst verloopt dit via de Oranje ClubCard.

Let op: alle huidige leden van de SCO en OnsOranje krijgen – als dank voor hun jarenlange steun – bonuspunten en beginnen dus met een voorsprong. Ben je nu lid van OnsOranje? Dan wordt je lidmaatschap automatisch omgezet. Voor SCO-leden is de Oranje ClubCard het aankomende seizoen automatisch onderdeel van het lidmaatschap.

De Oranje ClubCard kost nu € 25. De normale prijs is € 30 per seizoen. Kinderen (jonger dan 15) betalen € 15 voor de speciale Kids ClubCard. KNVB leden krijgen 10% korting.

Bekijk de desktop versie Download de app